|
У розділі матеріалів: 85 Показано матеріалів: 51-55 |
Сторінки: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 16 17 » |
Інгредієнти:
►2-3 кг червоних помідорів, ►2 ріпчасті цибулини, ►500 мл столового оцту, ►0,5 скл. рослинної олії, ►4 ч.л. желатину, ►8-10 шт. лаврового листа, ►2г (1 упаковка) перцю горошком, ►сіль, гвоздика - за смаком. |
Інгредієнти:
►1 кг помідорів, ►1 кг перцю. Для маринаду (на 1 л води): ►50 г солі, ►100 г меду або цукру, ►50 г фруктового оцту, ►10 шт. чорного перцю горошком. |
Інгредієнти:
►2 кг помідорів, ►200 г ріпчастої цибулі. Для маринаду (на 1 л води): ►50 г солі, ►100 г меду, ►50 г фруктового ароматизованого оцту. |
Інгредієнти:
►5 кг помідорів, ►4 стручки гіркого перцю.
Для фаршу: ►300 г часнику, ►300 г зелені петрушки, ►14 червоних болгарських солодких перців, ►1 скл. 9% оцту. |
Інгредієнти:
Маринад (на 3-літрову банку): ►1,2 л води, ►4 ст. ложки цукру, ►4 ст. ложки оцту, ►4 ст. ложки солі.
|
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|