|
У розділі матеріалів: 85 Показано матеріалів: 81-85 |
Сторінки: « 1 2 ... 15 16 17 |
Інгредієнти ( на банку 1 л):
►Огірки - скільки піде ►Парасолька кропу - 1 шт. ►Лист хрону - 1 шт. ►Часник - 5-6 зубчиків ►Перець гострий - 3-4 колечка ►Перець болгарський - 2 колечка ►Листя смородини - 2 шт. ►Сіль велика - 20 г ►Ацетілсаліцилова кислота (розтовкти) - 1,5 таблетки |
Інгредієнти:
►2кг кабачків ►600гр моркви ►600гр цибулі ►400гр томатної пасти ►400гр води ►1стакан цукру ►1стакан олії ►трохи менше склянки оцту ►1ст.ложка солі ►4 зубчики часнику ►4 великих, м'ясистих болгарських перців |
Інгредієнти на літрову банку:
►6-8 баклажанів, ►1,5 скл води, ►2 гілочки кропу, ►1 ст.л. цукру, ►6 горошин перцю, ►½ ст.л. оцту, ►2 зубчики часнику, ►1 ст.л. солі, ►1 лист хрону, ►1 лист селери. |
Інгредієнти:
►Айва - 1000 гр ►Лимони - 1 шт. ►Цукор - 800 г |
Інгредієнти:
►Свіжі огірки (на одну літрову банку) ►Часник - 1 зубчик ►Гвоздика - ½ чайної ложки ►Чорний перець горошком - ¼ чайної ложки ►Сушений перець чілі - 1 шт (нарізаний) ►Кріп - 1 столова ложка ►Морська сіль - 1,5 столової ложки |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|