Інгредієнти:
►Баранина, нарізана невеликими кубиками - 900 гр. ►Помідори - 2 шт. ►Свіжий солодкий перець - 4 шт.
Для соусу: ►Оливкова олія - 100 гр. ►Цибуля - 1 дрібно порізана ►Чебрець - 1 чайна ложка ►Сіль - 1 чайна ложка
Приготування:
Покладіть цибулю в глибоку миску, посипте сіллю і залиште на 10 хвилин. Відтисніть цибулю руками, щоб прибрати зайву воду і покладіть в іншу посудину. У віджатий сік додайте оливкову олію та чебрець. Покладіть м'ясо в отриманий соус і добре перемішайте, поставте в холодне місце на 1 добу. Кожні 2-3 години м'ясо потрібно перемішувати. Коли м'ясо промаринується, нанизуйте шматочки на шампур, чергуючи з кружальцями помідора і шматочками перцю. Не притискайте шматочки м'яса щільно один до одного, залиште між ними невелику відстань приблизно в півсантиметра. Обсмажте м'ясо на грилі або на вугіллі і можете подавати на стіл. Краще нанизати на шампур тільки шматочки м'яса, а помідори і перці обсмажити окремо, тому що овочі прожарюються швидше, ніж м'ясо, а під час смаження їх слід частіше перевертати, щоб вони не підгоріли.
bon appetit:)
|