Середа, 18.12.2024, 10:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Юшка з чорниці з рисом



Інгредієнти:

►чорниця сушена - 200 грам
►вода - 800 грам
►цукор - 100 грам
►крохмаль картопляний - дві чайних ложки
►рис варений - 40 грам
►сметана - 160 грам


Приготування:

Чорницю замочимо на 10 хвилин у невеликій кількості холодної води. Далі опустимо в 800 грам холодної води, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
У чорницю додамо цукор і варимо ще 5-7 хвилин, додамо розведений водою крохмаль і дамо закипіти.
При подачі в тарілки укладемо рис, заллємо його приготовленою юшкою, за бажанням збризкаємо соком лимона. Заправимо сметаною.

bon appetit:)


Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 859 | Теги: Юшка з чорниці з рисом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Яєчні котлети
Десертні роли з бананом і вишнею
Гриби з соусом Мадейра
Фруктовий коктейль
Морська капуста
Гарячий кремовий шоколад
Лазанья з 4 видами сиру
Суп з кольорової капусти й шинки
Біляші
Фруктовий кекс
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua