Тісто: ►Дріжджі пресовані - 25 гр. ►Молоко тепле - 100 мл. ►Сіль-2/3 ч. л. ►Цукор-1/2 ч. л. ►Вода кип'ячена - 400 мл. ►1 яйце ►Рослинна олія-4 ст. ложки в тісто + ще для обсмажування пиріжків. ►Борошно (просіяне через сито) - 750 гр. Начинка може бути будь-яка.
►Копчених ковбасок, шинки або сосисок (за смаком) - 250-300 гр. ►Грибів - 200 гр. ►Твердий сир - 200 гр. ►Напівтвердого сиру - 150 гр. ►Помідора (свіжа) - 1 шт. ►Цибуля - ½ шт. ►Свіжий перець, солоні огірки, кукурудза - на смак ►Майонез ►Кетчуп або томатний соус - 3-4 ст. л. ►Свіжа зелень - для прикраси.