У розділі матеріалів: 85 Показано матеріалів: 36-40 |
Сторінки: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 16 17 » |
Інгредієнти:
►кілька маленьких баклажанів, ►1 невелика головка часнику, ►1 парасолька кропу, ►3-4 листочка чорної смородини, ►трохи зелені, ►кілька горошин чорного перцю. |
Інгредієнти:
►3 кг дрібних баклажанів, ►4-5 стручків гіркого перцю, ►1 ст. товченого часнику, ►1 ст. оцту, ►1 ст. рослинного масла (для смаження). |
Інгредієнти:
►2 кг баклажанів, ►2 цибулини, ►2 головки часнику, ►100 г зелені (в зборі), ►перець чорний горошком, лавровий лист за смаком. |
Інгредієнти:
►6 кг товстеньких (це важливо) баклажанів, ►7-8 шт. солодких болгарських перців, ►5-6 стручків гіркого перцю, ►5 головок часнику, ►100 г оцту фруктового, ►1 л рослинного масла, ►2 ст. ложки солі. |
Інгредієнти:
►10 шт. баклажанів (тоненьких і довгих), ►200 г ріпчастої цибулі, ►10 середніх морквин, ►10 болгарських солодких перців, ►2-4 ст. відвареної квасолі, ►1 л томатного соку, ►1 велика головка часнику, ►0,5 ст. рослинної олії, ►2 ст. ложки оцту, ►по 1 ст. ложці солі й цукру. |
|