Тісто: ►200 мл. води ►1 ч. ложка не повна солі ►0.5 ч. ложки цукру ►1 ст. ложка горілки ►2.5 склянки борошна
Начинка: ►350 гр. фаршу з цибулею (будь-якого, можна змішаного, у мене яловичина + свинина) ►сіль, перець мелений, зіра за смаком ►50-75 мл. води ►олія для фритюру
►250-300 г копчених ковбасок, шинки або сосисок (за смаком), ►200 г грибів, ►200 г твердого сиру, ►150 г напівтвердого сиру, ►1 свіжий помідор, ►½ цибулини, ►Свіжий перець, солоні огірки, кукурудза - за смаком, ►Майонез, ►3-4 ст. л. кетчупу або томатного соусу, ►Свіжа зелень - для прикраси.