У розділі матеріалів: 153 Показано матеріалів: 11-15 |
Сторінки: « 1 2 3 4 5 ... 30 31 » |
Інгредієнти:
►1 невелика курка вагою близько 1200 г ►2 середніх цукіні ►3 моркви ►1 велика цибулина ►800 г консервованих томатів у власному соку ►1/2 ч.л. сушеного чебрецю ►2 ч.л. борошна ►сіль і перець за смаком
Рагу |
Просмотров: 944 |
Добавил: unknown |
Дата: 15.04.2013
|
|
Інгредієнти:
►500 г яловичини, ►1 морква, ►1 корінь петрушки, ►1 корінь селери, ►1 головка цибулі ріпчастої, ►60 г шпику, ►3 столові ложки жиру, ►200 г огірків або яблук, ►0,5 столової ложки оцту, ►2 склянки сметани, ►1 столова ложка соусу «Южный». |
Інгредієнти:
►500 г м'ясного фаршу; ►150 г рису; ►1 качан капусти; ►2-3 моркви; ►1-2 цибулини; ►1-2 ст. л. томатної пасти; ►петрушка; ►сметана, томатна паста для підливи (за смаком); ►сіль, перець. |
Інгредієнти:
►Тріска філе - 700 г, ►Яйце куряче - 2 шт., ►Вершки з потреби, ►Сир Пармезан - 100-150 г, ►Часник - 2 зубчики, ►спеції, ►Зелень кропу для прикраси, ►Олія для смаження, ►сіль, ►Перець. |
Інгредієнти:
►Яловичина для смаження 800 г ►Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт. ►Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт. ►Часник часточки 4 шт. ►Помідори червоні 250 г ►Олія 10 мл ►Сіль ¼ ч.л. ►Перець чорний мелений ¼ ч.л. ►Цибуля зелена 20 г ►Петрушка 10 г |
|